Har du ett onödigt dyrt bolån?

MyLoan erbjuder en fantastiskt möjlighet för dig att jämföra bolån online. Det är enkelt att utföra en bolån jämförelse samtidigt som det är helt kostnadsfritt. Det utförs enbart en kreditupplysning på dig, vilket gör att du behåller din kreditvärdighet. Många är rädda för att använda sig av lånetjänster just på grund av att alltför många kreditupplysningar kan skada kreditvärdigheten. När man ansöker om lån hos flera banker, utför ofta varje bank en enskild kreditupplysning, vilket kommer att se ut som om du har sökt hos alla banker men inte fått något lån beviljat av någon.

Detta kan du lätt undvika med hjälp av MyLoan som inte tar flera kreditupplysningar. Det är alltså tryggt, snabbt och enkelt samtidigt som tjänsten är gratis för dig att använda. Dessutom kommer du att spara mycket pengar genom att teckna rätt typ av bolån från början. De ser helt enkelt till att du får de bästa priserna direkt.

Intresseanmälan för förhandling.

MyLoan kommer även i framtiden att kunna hjälpa dig att förhandla om ditt bolån. De kommer att kunna hjälpa dig både före och efter det att du har tecknat ett bolån, så att du alltid får de bästa priserna och räntorna. De är nämligen experter på att förhandla med banker och du kan känna dig trygg när du har utnyttjat deras tjänster. Du kommer helt enkelt att få det bästa bolånet som är anpassat efter ditt behov och efter din egna betalningsförmåga.

Du kan höra av dig till MyLoan direkt på deras hemsida, där du kan fylla i en intresseanmälan redan idag. Därefter kommer de att höra av sig när deras bolånetjänst har lanserats och de är redo att förhandla med bankerna åt dig. Om du inte kan vänta med att skaffa ett bolån fram tills dess, är du ändock välkommen att jämföra olika typer av bolån direkt på deras hemsida kostnadsfritt.